Contact

 

Eendrachtlaan 238
3526LB Utrecht
030-2340610
contact@houtdraaierijkramer.nl

 

 

Wilt u langskomen? Welkom in de mooiste draaierij die ik ken! Maar bel even van te voren, anders ben ik net even hout halen of zoiets.

Mailen kan natuurlijk ook, ik probeer elke avond de mail te lezen, maar dat lukt niet helemaal altijd, dus heb genade als u niet meteen een antwoord krijgt.

Routebeschrijvingen

Openbaar vervoer vanaf Utrecht CS

Neem de tram richting Nieuwegein en stap uit op de halte Kanaleneiland Zuid. Loop dan door in de rijrichting van de tram en sla de eerste straat links in, de Windhondlaan. Neem de eerste straat links, de Eendrachtlaan. Wanneer u aan uw rechterhand nummer 280 Terberg Lease ziet, slaat u rechtsaf achter het electriciteitshuisje, door het hek. Aan het einde van het lange gebouw (110 meter) is nummer 238.

Auto vanuit het Westen

Volg op de A 12 de borden Ring Zuid. Neem afslag 17 Jaarbeurs. Onder aan de snelweg gaat u bij het stoplicht rechtdoor de Mauritiuslaan op. Volg de bocht die de weg maakt linksaf. Vanaf daar heet het trouwens de Windhondlaan. Neem dan de eerste straat links, nog steeds de Windhondlaan. Neem de eerste straat rechts, de Eendrachtlaan. Wanneer u aan uw rechterhand nummer 280 Terberg Lease ziet, slaat u rechtsaf achter het electriciteitshuisje, door het hek. Aan het einde van het lange gebouw (110 meter) is nummer 238.

Auto vanuit het Oosten

Volg op de A 12 de borden Ring Zuid. Neem afslag 17 Jaarbeurs. Onderaan de snelweg gaat u bij het stoplicht linksaf onder de snelweg door. Meteen komt er weer een stoplicht, daar gaat u linksaf de Mauritiuslaan op. Volg de bocht die de weg maakt linksaf. Vanaf daar heet het trouwens de Windhondlaan. Neem dan de eerste straat links, nog steeds de Windhondlaan. Neem de eerste straat rechts, de Eendrachtlaan. Wanneer u aan uw rechterhand nummer 280 Terberg Lease ziet, slaat u rechtsaf achter het electriciteitshuisje, door het hek. Aan het einde van het lange gebouw (110 meter) is nummer 238.