Cursussen

Het is geweldig om iets te kunnen maken. En als ik dan ook nog met anderen mag delen hoe dat te doen, dan heb ik het helemaal fijn. 

Ik doe dat met verschillende cursussen:

Cursus Houtdraaien

Cursus Houtdraaien

De cursus Houtdraaien gaat over leren houtdraaien, slijpen van gereedschap en technisch naar hout kijken. Heel geschikt voor mensen die al precies weten wat ze willen. In deze cursussen gaat het zeg maar over eindpunten . Lees meer......             Eerstvolgende cursus 10 Januari 2020.

 

 

 

Kinderworkshops en partijtjes

Kinderworkshops en partijtjes

 

 

Het is altijd weer geweldig om kinderen te laten kennismaken met houtbewerking. Tot nu toe doe ik dat in losse workshops en nu ook in partijtjes.
Veilig werken met scherp gereedschap hoeft het plezier helemaal niet in de weg te zitten. Juist niet, het geeft het gevoel van veiligheid dat kinderen zo nodig hebben.

Lees meer........

Cursus Slijpen

Cursus Slijpen

De cursus Slijpen is er voor iedereen die met scherp gereedschap wil werken: beitels, gutsen, zagen, messen enzovoort. In deze cursus én theorie én veel practijk, een aanrader voor iedere houtbewerker!  Lees meer....... 

Op dit moment is er geen cursus gepland wegens tijdgebrek. Maar stuur een mail als je interesse hebt in een cursus. Bij een volle wachtlijst organiseer ik weer wat

 

Bel 030 2340610 of mail voor de mogelijkheden.